About
Dit ben ik
Processed with VSCO with 3 preset

Een leven lang leren, dat is wat ik gedaan heb tot de dag van vandaag en het gaat morgen ook weer verder.

De reiswereld is 33 jaar een lange en fantastische leerschool geweest, de basis van mijn ontwikkeling op inkoop en management gebied tot algemeen verantwoordelijk zijn voor een totale organisatie. 

Een volgende belangrijke ervaring was, accepteren van tegenslag en leren op eigen benen te staan als zelfstandig ondernemer, nu alweer 16 jaar. Met vallen en opstaan werd ik iedere dag wijzer. 

De kennismaking met Dienend Leiderschap werd een volgende belangrijke fase in mijn persoonlijke en zakelijke wereld. In een periode van 10 jaar werd het mij echt duidelijk, dat je als leider de rol hebt om richting te geven aan een visie en een doel, samen te werken, te stimuleren, te faciliteren kortom jezelf en anderen beter maken.

Dat kan alleen als je bereid bent om te delen; kennis, gevoel, verdriet, vreugde, mislukkingen en mijlpalen en ervoor te zorgen dat je de richting kiest die bij jou past en bij de omgeving waar je werkzaam bent.

Ik ben nu zo’n 51 jaar aan het werk en nog met veel plezier. Het fundament is gelegd bij wat ik van huis mee heb gekregen. Ik heb mijzelf richting kunnen geven door iedere dag open te staan om te leren, te luisteren, te vragen, te ervaren en vooral door te doen.

Nu stop ik mijn ziel en zaligheid in advies, mentorschap en richting geven. 

We hebben ook een platform ontwikkelt, met als visie en doel, kennis binnen bedrijven, organisaties en instellingen te houden en te laten circuleren.

Kennismanagement als strategisch en ontwikkelingsdoel voor individueel en zakelijk gebruik

Algemeen + kennisinformatie
Blogs

Hier kunt u de blogs lezen, die ik  over diverse onderwerpen schrijf.

Naar blogs
Bibliotheek

Deze is alleen toegankelijk voor de leden van mijn community. 

LEES MEER
Mijn motivatie

Een leven lang leren is mijn basis en naarmate ik ouder werd... 

LEES MEER
Minga Systems

Platform ontwikkeling

lees meer
Sharing Know How 

Presentatie

Download Presentatie
Kennismanagement

Kennismanagement binnen en tussen organisaties.

LEES MEER