Adviseur, Mentor, Richting gever
HomePyramide_beeld

In deze rol kom ik graag bij u op bezoek of ontmoeten wij elkaar op een neutrale plek of bij mij thuis.

In deze setting kies ik bewust voor het persoonlijke contact, aangezien ik graag de mensen aankijk en wil voelen wat ze zeggen. Persoonlijk vind ik dat via het online model minder prettig en minder gericht. Overigens kunnen we wel via online sessie, een eerste kennismaking doen, alvorens tot definitieve afspraken te komen.


Wat is het doel en wie is mijn doelgroep:

In mijn rol als adviseur, mentor of Richting gever, een klankbord te zijn en inzicht te geven welke richting het beste bij jou als persoon past privé en zakelijk en wat het beste past bij de organisatie. Soms sta je op een kruispunt en komen er vragen op, wat is de volgende stap en is dat de juiste richting.

Het kan ook zijn om gewoon te kaatsen en te filosoferen over wat er speelt in jouw leven, dus gewoon een luisterend oor.

Het kan heel goed, dat de richting duidelijk is, echter je wilt het graag delen met iemand die onafhankelijk is en objectief kan luisteren. In vertrouwen kunnen praten en toelichten. 

Mijn doel is om je daarbij te helpen en daarmee jouw bedrijf of organisatie.


Richting geven voor Mens & Organisatie.

Mijn doelgroep is Directie & management of Zelfstandige ondernemer, echter ook leerlingen en studenten die twijfelen welke richting het beste bij hun past.

Wouter heeft me het zetje in de rug en de moed gegeven om eerlijk te zijn tegen mensen om mij heen over wat ik graag zou willen doen en daarvoor te gaan.

-  Berry van Steenoven