Huiskamergesprekken
onderwerpen

De volgende onderwerpen staan op de agenda:

1: Reisindustrie nu & toekomst

2: Dienend leiderschap

3: Specialisten en Pensionadas als mentoren

4: Andere onderwerpen die actueel zijn, welke door deelnemers ingebracht kunnen worden

huiskamergesprekken

In kleine groepjes (max 10 personen) gesprekken voeren over onderwerpen die er toe doen.

Het is een try out en een voorwaarde is dat mensen ook daadwerkelijk bij elkaar komen (buiten kantoor of werkplek) en wij in een huiskamer setting tot inspirerende gedachten, verbinding en conclusies komen. Laat duidelijk zijn dat deze uitnodiging staat voor iedereen die graag kennis en ervaring wil delen, om anderen daarmee te helpen.

Deze groepjes ontstaan door het opzetten van een community met leden en per onderwerp komen wij bij elkaar op vaste dagen, zodat het ook wat eenvoudiger is voor de agenda.

Voor dit doel zal ik ook ons platform Sharing Know How inzetten, met alle tools beschikbaar, om conclusies en gedachten vast te leggen en die zijn dan weer in te zien in de Kennisbank/Bibliotheek.

Ieder lid krijgt zijn eigen inlog gegevens en kan uiteraard binnen de groep ook met elkaar communiceren via de chat functie en/of afspraken maken.

De huiskamer kan zich verplaatsen, het doel is om in een comfortabele omgeving op een ontspannen manier zo’n 2 tot 3 uur met elkaar te zijn en aansluitend een broodje te eten of een drankje te doen.

Als voorzet wil ik de vrijdag als vaste dag benoemen.

Stuur een berichtje naar wouter@sharingknowhow.eu

Op die wijze kan ik de belangstelling pijlen en volgende acties nemen.

De kosten zijn bescheiden, voor € 27,00 per maand, on top van het basisabonnement van € 9,00 wordt je lid van de huiskamer- community en krijg je het gebruik van het platform en kopje koffie/thee tijdens ons huiskamer gesprek en toegang tot alle documentatie.

Deelnemer worden van de huiskamer community is op basis van selectie en zit niet in het basisabonnement van de community.